NU HAR JAG BESTÄMT MIG!

...jag SKA SKAFFA SIDECUT så sjukt nervös över hur det kommer se ut på mig så jag håller på att tappa tekoppen i sängen (som vanligt). Blir nog att jag bokar in det till komande onsdag på skolans salong!

Annars då! Igår så var jag på allergi och astma undersökning då jag gjorde 12 pricktest och fick blåsa i massa roliga maskiner haha och så fick jag andas in nåt luftrörs utvidgande pulver vilket var jävligt skönt trotts hjärtklappningarna och darrande i kroppen jag fick av det. Det fans inga tecken på allergier men däremot anstränings astma som jag trodde och ska då få nån slags..grej man andas in pulver ifrån när jag får problem med andning osv så det är ju skönt att jag får något mot det!

Min lillebror Franz fyllde 6 igår så vi firade han också och sen åkte jag hem till Sara i Storvik på filmkväll med Caroline. vi kollade på filmen "triangle", fast vi pratade mer än vad i tittade dock... men det var ju trevligt det med!

Idag har jag ingenting att göra alls, ligger just nu isängen och dör av menvärk.. fick min andra mensattack denna vecka vilket inte är så super kul! tagit massa värktabletter så förhoppningsvis blir det väl bättre snart :)

fick bli en gammal dålig bild då min Iphone nästan är helt död!Kommentarer
Postat av: Amanda

Det kommer bli skiitsnyggt! :D

2012-02-04 @ 16:42:54
URL: http://amandaatorell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0